Tuin cadeaus


Tuin cadeaus

Wanneer het klussen klaar is, en de woning bijna gereed om te betrekken is de tuin natuurlijk aan de beurt. Daarom is het voor een housewarming leuk om een cadeau voor in de tuin te geven. Die kan immers nog wel wat aandacht gebruiken. Op deze pagina vind je de leukste housewarming cadeaus voor in de tuin of balkon. 


Populaire housewarming tuin cadeaus

Candle bag
Candle bag Set van 10 candle bags
€ 9,95
Lounge tuinstoel
tuinstoel De blauw-witte tuinstoel is tijdloos.
€ 54,95
Deurmat
deurmat La finesse deurmat
€ 13,95
Balvi bierkoeler
balvi bierkoeler De leuke bierkoeler van Balvi.
€ 16,95
trashcan barbecue
trashcan barbecue Een vuilnisbak en barbecue in één!
€ 34,95
Balkon barbecue
balkon barbecue Barbecueën op je balkon is nu heel eenvoudig.
€ 39,95
Opvouwbare barbecue
opvouwbare barbecue De ideale barbecue om mee te nemen.
€ 28,95
Mussenvilla
mussenvilla In deze 'villa' voelen alle mussen zich thuis.
€ 29,95

housewarming cadeaus

Tuincadeau tips

Heb je binnenkort een housewarming en wil jij de nieuwe bewoners verrassen met een absoluut origineel en bijzonder cadeau? Overweeg dan eens om een tuincadeau aan te schaffen voor de nieuwe woning. Vele anderen zullen immers met een cadeau voor in de woning komen. Met een cadeau voor in de nieuwe tuin, geef je een gegarandeerd verrassend cadeau!

Leuke cadeaus voor in de tuin

Wanneer je een cadeau voor in de tuin kiest weet jij zelf het beste wat bij de nieuwe bewoners past. Zo is voor een nieuwe appartement waar geen tuin bij zit, bijvoorbeeld de balkon barbecue erg leuk. De nieuwe bewoners kunnen nu heel eenvoudig lekker barbecueën in de zomer op hun eigen balkonnetje. 

Opvouwbare barbecue

Zijn jouw vrienden, kennissen of familie die binnenkort de nieuwe woning intrekken gek op het park? Dan is juist de opvouwbare barbecue weer een erg origineel cadeau. De barbecue meenemen was nog nooit zo makkelijk met het opvouwbare systeem.