Kado review: Persoonlijke wijnfles


Kado review: Persoonlijke wijnfles

Zoek je een leuk en origineel kado voor een housewarming waarvan de nieuwe bewoners helemaal gek zijn van wijn? Dan hebben we het ideale cadeau voor jou gevonden. Zal ik je er meer over vertellen? De persoonlijke wijnfles is een super originele verrassing. Een kado waarmee jij de show steelt op de housewarming party! Lees hieronder onze bevindingen van dit leuke cadeau. 


Het cadeau zelf

Voor iedereen die van wijn houdt, en gek is op leuke verrassingen tijdens een verjaardag, jubileum of met een housewarming, is de persoonlijke wijnfles niet alleen een lekkere, maar ook een hele leuke verrassing. Dit komt doordat je de fles helemaal naar wens kunt personaliseren met bijvoorbeeld jouw favoriete foto van de nieuwe bewoners of een leuke persoonlijke tekst. Als de wijn uit de fles is, zorgt dit er in ieder geval voor dat de fles niet snel in de glasbak zal verdwijnen, maar een prominent plekje in de woning op zal eisen.

Een leuke verrassing in de vorm van een wijnfles koop je al vanaf €12,95, en dat maakt het een betaalbaar cadeau. Voor die prijs ontvang je een gepersonaliseerde wijnfles in een luxe cadeauverpakking inclusief cadeaukaartje. De foto en eventuele tekst wordt full-HD afgedrukt op het etiket.

rode wijnfles persoonlijk

Specificaties van de wijnfles

Als je dit cadeau leuk vindt, zul je eerst moeten besluiten waar je het housewarming paar gelukkig mee maakt. Een fles rode wijn, witte wijn of rosé, je kunt ze allemaal kiezen. De afmetingen van het bedrukte etiket zijn 8×10 centimeter. De afbeelding wordt in Full-HD bedrukt, wat zorgt voor een goede en scherpe kwaliteit van de afbeelding. De inhoud van de fles is 750 ml.

Aanvullingen op dit cadeau

Wil je het cadeau echt bijzonder en af maken? Bestel er dan zeker ook een traditionele wijnkist bij. Een houten kistje waarin de wijn wordt opgeborgen. De kwaliteit van de wijn wordt zo bovendien beter gewaarborgd.

wijnkistje

De mening van ons

Dit cadeau is bij ons altijd prominent aanwezig op websites met cadeaus voor huwelijken, verjaardagen en voor op een housewarming. Het is een populair cadeau, waarmee je gegarandeerd voor een verrassing zorgt. De foto en eventuele tekst op het etiket maken het helemaal af, en geven de fles een persoonlijk tintje. Wat ons betreft is dit cadeau dus absoluut een aanrader voor iedere housewarming party! Bestellen? Dat doe je hier.