Kado review: Het straatnaambord


Kado review: Het straatnaambord

Cruisend door de straten in Nederland kom je ze maar al te vaak tegen, en al helemaal als je zoekende bent naar een specifieke straat. De kenmerkende blauwe straatnaamborden zal iedereen wel kennen, en hebben een ware stempel gedrukt op het Nederlandse straatbeeld. Hoe leuk zou het zijn als er op zo’n straatnaambord jouw naam stond? Het is nu heel goed mogelijk! Sterker nog, het is misschien wel één van de meest gewilde en meest populaire cadeaus van dit moment voor heel veel gelegenheden. Voor een housewarming is dit natuurlijk al helemaal een gepast cadeau. Het huis kan dan meteen ingewijd worden met een geheel eigen straatnaambord! Hieronder een review van dit super originele kado!


Het cadeau

Het welbekende blauwe straatnaambord is in meerdere materialen en afmetingen te bestellen, natuurlijk ook afhankelijk van het beschikbare budget. Het goedkoopste bord begint bij €24,95 en is volgens eigen zeggen van yoursurprise de meest gekozen variant. De duurdere en grotere borden zijn respectievelijk €49,95, €64,95 en de duurste is €74,95. Je hebt dan wel een straatnaambord van maar liefst 70 cm breed. Het materiaal is plaatstaal en er zijn ook varianten van aluminium of kunststof te krijgen.

Op het straatnaambord kun je 2 regels tekst laten bedrukken, een hoofdregel en een sub-regel. Doorgaans wordt op de bovenste regel de naam van de persoon bedrukt met een eventuele ludieke tekst eronder. Met de handige foto-editor van yoursurprise kun je het straatnaambord eenvoudig personaliseren naar eigen wens.

straatnaambord

 

Bestelinformatie

Het bestellen van dit originele bord gaat heel eenvoudig. Bovendien heb je het bord morgen in huis als je het vandaag besteld. Dat noemen we nog eens snelle service, zeker voor een persoonlijk cadeau als dit. Ben je niet tevreden? Dan krijg je 100% zeker je geld terug. Dat is de 100% kwaliteitsgarantie van yoursurprise.

straatnaambord bestellen

Het bestellen en personaliseren van het bord gaat heel eenvoudig.

Onze conclusie

Het straatnaambord is al jaren een enorm populair cadeau voor heel veel gelegenheden zoals verjaardagen, huwelijken, housewarmings etc. En wij kunnen niet anders concluderen dan dat dat volledig terecht is. Het straatnaambord is een ludiek en origineel kado die vele harten sneller doet kloppen bij het uitpakken. Dat is namelijk het leuke van gepersonaliseerde giften, de ‘personal touch’ geeft net dat beetje extra. Aangezien je uit meerdere afmetingen en prijsklassen kunt kiezen, is er voor ieder budget wel een straatnaambord verkrijgbaar. Kortom, een geweldig cadeau voor iedere housewarming!