Wat voor cadeau geef jij op een housewarming?


Wat voor cadeau geef jij op een housewarming?

Binnenkort is het voor mij persoonlijk ook weer zo ver. Vrienden van me hebben een te gek huisje gekocht in een dorp hier vlakbij. De onvermijdelijke housewarming komt er vanzelfsprekend dan ook aan. Alarmbellen gaan alweer rinkelen, wat voor cadeau past er het best bij deze vrienden en de woning? Hoog tijd om hier over na te gaan denken. 


 

gegraveerd hoefijzerVerhuizen naar een nieuwe woning

Nog niet lang geleden verhuisde ik zelf van een dorpje in de buurt naar het grotere Drachten. Hoewel een verhuizing altijd spannend is, is het ook het einde van een hoofdstuk en het begin van een nieuwe. Een schone start met alle uitdagingen die daarbij horen. Ik kan me zo niet eens herinneren wat voor cadeaus wij kregen voor onze housewarming. Ik meen me te herinneren dat het veelal geld was en cadeaubonnen voor tuincentra. Leuk natuurlijk maar wel een beetje saai! Zelf ben ik meer van de cadeaus waar echt over na gedacht is. Een persoonlijke favoriet van mij is het gegraveerde hoefijzer, welke symbool staat voor geluk. Dit hoefijzer is te graveren met een persoonlijke boodschap gericht aan de nieuwe bewoners. Hoewel ik dit een erg leuk cadeau vind, zal niet iedereen dit vinden. En als ik het zo eens in schat, mijn vrienden waarvan ik binnenkort de housewarming heb ook niet!

gegraveerde wijnglazenWe zoeken verder

Geen gegraveerd hoefijzer dus. Wat blijft er over voor mijn gewaardeerde vrienden die weldra de nieuwe woning intrekken? Hij is sportief, reislustig en zij is hard werkend en zorgzaam. Hoe voeg ik die eigenschappen samen in een leuk cadeau? Misschien is de deurmat met een foto opdruk een leuk idee? Mwaah, te zoetsappig voor hun. Ik scroll verder en kom terecht bij de graveerde wijnglazen. Ze zijn allebeide levensgenieters en houden van een glaasje wijn. Ik denk dat ik de winnaar heb gevonden.

Wat geef jij voor cadeau op een housewarming party?

Hetzelfde probleem waar ik tegen aanliep, zal ook jou niet onbekend zijn. Er bestaat niet één universeel cadeau die geschikt is voor iedereen. Omstandigheden, karakters en omgevingen vragen om een unieke gift die voor iedereen verschillend is. Wat is jouw favoriete cadeau voor een housewarming? Laat het ons weten op onze facebookpagina.

Op regelmatige basis verschijnen er op deze website leuke (gast)blogs over hippe cadeaus van dit moment die geschikt zijn voor housewarmings. Tevens geven willen we je hiermee inspiratie en ideeën geven. Hou ons in de gaten voor de nieuwste trends en cadeaus van dit moment, zo mis jij niets!