Kado review: Kras wereldkaart


Kado review: Kras wereldkaart

Je hebt ‘m misschien wel eens ergens voorbij zien komen, dit leuke en unieke cadeau die bij uitstek geschikt is voor de echte wereldreiziger, ik heb het natuurlijk over de kras wereldkaart, ook wel bekend als de scratch map. Een super leuk cadeau voor mensen die van vakantie houden, want op deze kaart kun je de landen wegkrassen waar je bent geweest. Op die manier ontstaat er een geheel persoonlijke ‘reismap’. Hoog tijd om dit leuke en originele kado eens onder de loep te nemen, en jou onze mening over de scratch map te geven. 


Het kado

Wat je ontvangt is de scratch map in een rol thuisbezorgd. De rol op zich lijkt al een waar kado. Eenmaal als je de rol opent en de map er uit haalt, zie je een geheel gouden wereldkaart voor je liggen. Het is dus de bedoeling dat je de landen wegkrast die je inmiddels al hebt bezocht. Hoe meer landen je hebt bezocht, hoe meer goud er van de kaart verdwijnt, en hoe meer andere kleuren (afhankelijk van de geografische ligging), er worden getoond.

Het leuke is, dat er op deze manier een geheel persoonlijke reiskaart ontstaat die precies weergeeft welke landen je allemaal hebt bezocht. Je kunt de map ook delen met je partner, dan kras je de landen weg waar je allebei bent geweest. Dit maakt het kado dus ideaal voor een housewarming.

Een scratch map komt het leukste uit aan bijvoorbeeld een slaapkamer muur, in de wc of aan de koelkast, maar net wat jij het mooist vind. En nu krassen maar!

Het bestellen van de scratch map

Het bestellen van de scratch map is heel eenvoudig en kun je het beste doen bij bestelkado. Voor de kleine prijs van €17,95 heb je de map al kin je bezit. Een heel betaalbaar cadeau voor een housewarming dus. De verzendkosten bedragen €1,95 en als je voor 22:00 besteld, heb je de map morgen al in huis. Is dat snel of snel?

Conclusie

Dit kado wordt momenteel erg veel verkocht, en daar kun je de populariteit van afleiden. En dat is niet voor niets, want dit is weer eens een ander kado dan het bosje bloemen van de hoek van de straat of een envelop met geld. Persoonlijke cadeaus als deze zorgen voor een nét wat leuker effect. De scratch map is ook nog lekker betaalbaar, dus ideaal om te geven om de housewarming party!

5060146590525_4__Copy_5060146590525_2__Copy_ 5060146590525_1__Copy_