Kado review: Gegraveerd hoefijzer


Kado review: Gegraveerd hoefijzer

Misschien ben je dit leuke en originele cadeau al eens vaker tegengekomen. Het is een kado die de laatste tijd steeds populairder wordt, met een goede reden. Het hoefijzer is namelijk volgens de traditie het wereldwijde symbool van geluk. En wat kun je nu beter cadeau geven tijdens een housewarming dan een geluksgarantie? Dit hoefijzer maak je nog specialer, met een persoonlijke boodschap er in gegraveerd. Voor een housewarming is een datum leuk, wanneer de nieuwe bewoners voor het eerst in hun nieuwe huis hebben geslapen. Zo hebben ze voor de rest van hun leven een herinnering aan die eerste nacht samen in de nieuwe woning. Een ideaal kado dus voor een housewarming. We nemen het gegraveerde hoefijzer eens even onder onze deskundige loep!


Het gegraveerde hoefijzer

Het gegraveerde hoefijzer kun je bestellen bij goodluckhorseshoes, beter bekend als hoefijzers.nl. Hier kun je kiezen uit leuke hoefijzers voor verschillende gelegenheden zoals verjaardagen, huwelijken en dus ook natuurlijk een housewarming. Je kunt kiezen uit vele soorten kleuren, materialen en afmetingen. Dat heeft als voordeel dat er voor ieder interier van het nieuwe huis, wel een bijpassend hoefijzer is te vinden. Het bijzondere aan dit cadeau, is dat jij er een persoonlijke boodschap in kunt laten graveren. Je hebt daarvoor 2 regels tot je beschikking. De bovenste regel zou je kunnen gebruiken voor de persoonlijke boodschap, de namen van de samenwonende, en de onderstel regel voor de datum van het gaan samenwonen. Dit maakt het cadeau ideaal voor een housewarming.

Bestellen

Het bestellen van dit originele en leuke cadeau gaat heel eenvoudig bij hoefijzers.nl. Je kiest je favoriete hoefijzer (al verkrijgbaar vanaf €18,00), je geeft jouw persoonlijke teksten op en bestellen maar. Bovendien geldt er een 24-uurs levering. Dus als je het cadeau vandaag voor 12 uur besteld, heb je het morgen al in huis. Ideaal dus als je aan ‘last minute’ kado zoekt.

Onze conclusie van het hoefijzer

Niet alleen voor een housewarming, maar ook voor bijvoorbeeld een 60 jaar verjaardag is dit ons absolute favoriete cadeau. Voor de originaliteit geven wij een 10. Dit leuke hoefijzer met jouw eigen gravering erin, zal absoluut als een leuke verrassing komen en een prominent plakje opeisen in de nieuwe woning. Met dit hoefijzer wordt het huis direct tot een thuis gemaakt. Voor een betaalbare prijs heb je dus een geweldig kado te pakken voor op de party!

gegraveerd hoefijzer gegraveerd hoefijzer gegraveerd hoefijzer