Kado review: Bedrukte kussen


Kado review: Bedrukte kussen

Bij een nieuwe woning horen natuurlijk nieuwe meubels. Maar zonder de nodige accesoires is een huis nog geen thuis. Een huis wordt pas een thuis als er persoonlijke elementen worden toegevoegd die je thuis laten voelen. En daar is het bedrukte kussen nou net hét ideale cadeau voor. Een ideaal cadeau voor een housewarming, is daarom het bedrukte kussen. Hoog tijd voor een kado review van één van de hipste cadeaus van dit moment, het bedrukte kussen..


Omschrijving van het kado

Op de website van yoursurprise waar je het bedrukte kussen onder andere kunt bestellen, kun je kiezen uit meerder varianten met verschillende prijskaartjes. De goedkoopste kost slechts €13,95 en de duurste tel je €69,95 voor neer, je hebt dan overigens wel een volledig bedrukte variant. Het meest gekozen kussen heeft een afmeting van 50×60 centimeter, en kost je € 16,95.

Zoals de naam al omschrijft kun je dit kussen helemaal naar wens personaliseren. Kies je leukste foto, en bedruk deze op een kussen naar keuze. Je kunt er ook voor kiezen eventueel nog een leuke boodschap op het kussen te bedrukken. Zo ontstaat er een superleuk en verrassend housewarming cadeau.

kussen bedrukken

Kies een leuke foto van de bewoners van het nieuwe huis!

 

Bestelinformatie van het kussen

Het bestellen van dit dit leuke originele bedrukte kussen is bij yoursurprise een fluitje van een cent. Met behulp van de gebruiksvriendelijke editor heb jij in nop time een verrassend cadeau klaar. Bovendien heb je het cadeau morgen al in huis als je vandaag voor 16:00 uur besteld, en heb je altijd 100% kwaliteitsgarantie van yoursurprise.

bedrukte kussen

Zijn de nieuwe bewoners het huwelijksbootje al ingestapt? Waarom dan niet een leuke trouwfoto bedrukken?

Onze conclusie

Ben je op zoek naar een leuk, origineel en persoonlijk kado? Dan heb je met dit bedrukte kussen een hele leuke en bovendien betaalbare optie. Bovendien vinden wij dit een cadeau wat goed aansluit bij een housewarming, want zoals gezegd, accessoires maken een huis een thuis. Wat ons betreft een absolute topper! Wil je het bedrukte kussen bestellen of alle varianten bekijken? Kijk dan even hier.