Housewarming kado man


Housewarming kado man

Het hoeft natuurlijk niet per se zo te zijn dat je op zoek bent naar een housewarming kado voor een stelletje. Misschien zoek je juist een leuk kado voor een housewarming van een man. Hier passen natuurlijk andere cadeaus bij dan wanneer het een cadeau voor een man en vrouw samen is. Daarom wijden we deze post, aan de leukste giften specifiek voor housewarming’s van mannen!


Kado tips voor een housewarming van een man

Hieronder vind je onze top 3 cadeaus voor een housewarming van een man. Echte mannencadeaus dus! Van deze cadeaus weten we zeker dat ze met gejuich ontvangen zullen worden. Met één van deze giften, geef jij dus gegarandeerd een geslaagd cadeau op de housewarming party.

straatnaambordCadeau 1: Het gegraveerde straatnaambord
Misschien wel het meest originele cadeau voor een mannen housewarming van dit moment, is het persoonlijke straatnaambord. Iedereen kent ze natuurlijk wel, van de hoek van de straat. Nu kun je dit straatnaambord volledig personaliseren. Bedruk de naam van de man die de nieuwe woning betrekt op de bovenste regel, en eventueel nog een leuke ludieke tekst op de onderste regel. Een super origineel kado voor iedere housewarming van een man. 
Meer informatie of bestellen >>

 

opvouwbare barbecueCadeau 2: De opvouwbare barbecue
Een ander kado voor een housewarming wat typisch is voor een man, is natuurlijk een barbecue! Welke man kan er nu zonder vlees? Met deze opvouwbare barbecue neem je je maaltijd mee naar waar je maar wilt. Ideaal voor bijvoorbeeld in het park of mee te nemen naar vrienden. Een leuk, handig en origineel kado voor een mannen housewarming. 
Meer informatie of bestellen >>

 

balvi bierkoelerCadeau 3: Een hippe bierkoeler
Wat is nu een beter kado dan een echte Balvi bierkoeler? Geen man die zonder bier kan, en dat moet natuurlijk koud geserveerd worden. Er is geen betere en hippere methode, dan dat te doen met een Balvi retro bierkoeler. Met deze bierkoeler heb jij altijd een ijskoud biertje voorhanden. Een typisch kado voor een man dus! Met dit kado steel jij absoluut de show op de housewarming. 
Meer informatie of bestellen >>

 

Gegarandeerd een passend kado

Met één van de bovenstaande cadeaus, heb jij beslist een geslaagd kado voor een man in handen. Wens je vriend, zoon, buurman alvast veel voorspoed in zijn nieuwe woning toe, met behulp van één van deze giften. Ben je trouwens nog niet helemaal enthousiast en overtuigd? Dan zijn er natuurlijk nog veel meer leuke cadeaus op deze website te krijgen voor een housewarming. Wil jij alle cadeaus bekijken die geschikt zijn voor een housewarming van een man? Kijk dan even hier.