Housewarming cadeau idee


Housewarming cadeau idee

Ben jij op zoek naar een housewarming cadeau idee? Een housewarming is natuurlijk een leuk evenement om bij te zijn. Maar je kunt moeilijk met lege handen aankomen. Heb jij nog werkelijk geen idee wat voor cadeau jij voor de housewarming in huis moet halen? Lees dan vooral snel verder. In deze post geven we je inspiratie voor het uitzoeken van een spectaculair cadeau voor iedere housewarming. Of dat nu voor een man, een vrouw of voor een stelletje is.


Cadeau ideeën voor een geslaagde housewarming 

Onze ervaring is dat voor heel veel gelegenheden persoonlijke cadeaus het leukste effect geven. Daarom bestaat onze housewarming cadeau idee top 3 uit persoonlijke giften. Neem van ons aan, dat je met één van de onderstaande cadeaus een absoluut geslaagd en origineel cadeau geeft tijdens de housewarming!

gegraveerd hoefijzerCadeau 1: Een gegraveerd hoefijzer
Dit cadeau is onze persoonlijke favoriet. Niet alleen omdat het een persoonlijk cadeau is, maar ook bijzonder origineel! Want een hoefijzer is al sinds mensenheugenis hét symbool van geluk. Met een hoefijzer geef je daarom geluk aan de nieuwe bewoners weg! Dit hoefijzer kun je nu nóg bijzonderder maken door er een persoonlijke tekst in te laten graveren, die gericht is aan de nieuwe bewoners. Wat ons betreft hét cadeau voor iedere housewarming voor een zeer betaalbare prijs. 
Meer informatie of bestellen >>

 

straatnaambordCadeau 2: Een straatnaambord voor aan de gevel
Wie kent dit bord niet? Je herkent ze natuurlijk van iedere hoek op de straat. Het welbekende blauw straatbord. Je kunt precies zo’n straatbord nu ook cadeau geven aan de nieuwe bewoners op de housewarming. En dat ook nog met hun, zijn of haar naam er op bedrukt. Tevens kun je daaronder nog een regel bedrukken met een ludieke boodschap. Ook dit is één van onze favoriete giften bij iedere housewarming. Persoonlijk, uniek en ludiek!
Meer informatie of bestellen >>

 

gegraveerde wijnglazenCadeau 3: De persoonlijke wijnglazen
Op de housewarming moet er natuurlijk geproost worden op het nieuwe huis, en hoe doe je dat nu beter dan met 2 gegraveerde persoonlijke wijnglazen? Met deze wijnglazen geef jij een heel bijzonder cadeau, en serveren de nieuwe bewoners wijn zoals nooit tevoren! Bedenk een pakkende of persoonlijke tekst, en dat deze subtiel graveren in 2 mooie wijnglazen die bovendien vaatwasbestendig zijn. Een bijzonder en oogstrelend cadeau. 
Meer informatie of bestellen >>

 

Voor iedere housewarming een cadeau idee

De cadeaus hierboven zijn natuurlijk maar 3 cadeaus uit een veel groter assortiment. Je vindt op deze website nog veel meer geschikte cadeaus voor een housewarming, maar van deze 3 hierboven kunnen we je garanderen dat ze het meest worden verkocht. Daarmee mag je aannemen dat je automatisch een geslaagd cadeau uit handen geeft. Ben je nog niet helemaal overtuigd van deze leuke giften? Bekijk dan hier al onze cadeaus voor iedere housewarming.