Hippe cadeaus voor de zomer


Hippe cadeaus voor de zomer

Persoonlijk is de zomer bij uitstek mijn favoriete jaargetijde. De vogels fluiten, lekker lang licht buiten en bovendien vaak lekker weer. De zomer heeft nog meer voordelen, zoals bijvoorbeeld lekker buiten eten ‘s avonds, picknicken in het park en knalfeesten in je eigen tuin. Heb je vrienden die binnenkort een nieuwe woning betrekken? Dan is een cadeau voor de nieuwe woning die aansluit bij de zomer helemaal ‘hip and happening’. Ik ga jou cadeaus laten zien die deze zomer helemaal dé ‘deal’ zijn. 


De barbecue voor op het balkon

Ik zeg mooi weer, en jij zegt barbecue. Het lijkt welhaast een heilige twee-eenheid. Wie wil er nou niet lekker lang buiten zitten met een smeulende barbecue op de achtergrond tijdens een zwoele zomeravond? Heb je geen tuin waarin je kunt barbecueën? Geen probleem, met deze balkon barbecue kun jij iedere avond genieten van een lekker stukje vlees. De balkon barbecue hang je eenvoudig aan het hek van je balkon. Door het ondiepe karakter van de barbecue hou je gegarandeerd ruimte over op je balkon. Dus heb je binnenkort een housewarming van vrienden die een flat of appartement intrekken? Dan weet jij welk cadeau je moet kopen. Bestellen doe je hier. 

balkon barbecue

Dé barbecue voor aan een balkon, makkelijk en praktisch.

De trashcan barbecue

Ik zeg mooi weer, en jij zegt natuurlijk wederom barbecue!! Een andere barbecue die momenteel helemaal hip is, is de ‘trashcan barbecue. Dit is een vuilnisbak en barbecue in één. Dus niet alleen een hele originele en leuke barbecue, maar ook erg praktisch. Voor de betaalbare prijs van € 34,95 is deze barbecue van jou. Of natuurlijk van je vrienden die binnenkort verhuizen. Deze barbecue kun je zowel in de tuin als op je balkon gebruiken. Als je de barbecue in de winter niet gebruikt, kun je hem ideaal gebruiken om dingen in op te bergen. Bestellen doe je hier. 

trashcan barbecue

Met deze trashcan barbecue steel jij de show in de tuin of op je balkon.

De balvi bierkoeler

Ik zeg mooi weer, en jij zegt: geen barbecue deze keer. Maar wel een balvi bierkoeler. Met deze hippe bierkoeler steel je de show in je tuin, op balkon, strand of park. Je neemt ‘m heel gemakkelijk overal mee naar toe. Op de zijkant is bovendien een bier opener geïntegreerd. Met een coole bierkoeler als dit, is bier koel houden in de koelkast natuurlijk verleden tijd, want dit is vele malen hipper. de Balvi bierkoeler heb je al voor € 16,95. Bestel ‘m hier. 

balvi bierkoeler

Met deze balvi bierkoeler hou jij je bier wel heel cool, cool.