3 persoonlijke housewarming cadeaus


3 persoonlijke housewarming cadeaus

Als je in de leeftijd categorie zit van tussen de 20 en 35 jaar, heb je vast wel eens een housewarming meegemaakt. Zo niet, dan zal dat ongetwijfeld nog wel komen. Belangrijke hamvraag voor een housewarming is: Wat is een geschikt cadeau? Tijdens de laatste maanden zijn al verschillende leuke cadeaus de revu gepasseerd, maar vandaag laten we jou 3 leuke cadeaus voor een housewarming zien met een persoonlijk tintje. Persoonlijke cadeaus zijn bijzonder leuk om te krijgen vanwege het leuke effect. Hieronder zie je onze persoonlijke favoriete persoonlijke presentjes voor de nieuwe bewoners van een huis!


gegraveerde wijnglazenGegraveerde wijnglazen

Zoek je een origineel kado voor echte wijnliefhebbers? Dan zijn de gegraveerde wijnglazen een ideaal cadeau. Laat de namen van de nieuwe bewoners bedrukken in deze schitterende -vaatwas bestendige- wijnglazen. Zo hebben ze elk hun eigen glas en wordt wijn drinken een ervaring als nooit tevoren. Naast wijnglazen is er ook keuze uit longdrink of bierglazen, handig als ze niet van wijn houden. De gegraveerde wijnglazen zijn momenteel erg populair en dat is niet zonder reden. Scoor dit originele persoonlijke cadeau voor op een housewarming bij yoursurprise.

 

 

 

 

huisnummerplaatjeHuisnaambordje voor bij de deur

Alleen een goudkleurig huisnummer naast de voordeur is echt niet meer van deze tijd. Verras de nieuwe bewoners met een origineel huisnaambordje met daarop een foto van hun bedrukt. Gasten worden zo op een hele speciale manier verwelkomt, en het geeft het nieuwe huis meteen een moderner aanzien. Bovendien kun je naast een foto, ook een persoonlijke tekst kwijt, zoals de namen van de nieuwe bewoners. Dit hoogwaardige aluminium huisnaambordje is tevens makkelijk op te hangen, met het bijgeleverde ophangsysteem. Met dit cadeau zorg je absoluut voor een leuke verrassing op iedere housewarming!

 

 

 

 

straatnaambordOrigineel straatnaambord cadeau

Geen cadeau is momenteel zo populair -zeker voor een housewarming- als het originele straatnaambord. Iedereen kent ze van de hoek van de straat, de blauwe borden die de naam van de weg aan geeft. Zou het niet leuke zijn het nieuwe huis meteen te voorzien van een straatnaambord? Bedruk bijvoorbeeld de namen van de nieuwe bewoners op de bovenste regel, en eventueel een persoonlijke, ludieke tekst op de onderste regel. Zo ontstaat een geheel persoonlijk, en ludiek cadeau voor een housewarming. Je scoort dit originele cadeau bij yoursurprise voor een hele betaalbare prijs van €24,95 (op mom ent van schrijven zelfs met 10% extra korting).

 

 

 

 

Nog meer leuke, betaalbare persoonlijke cadeaus

De cadeaus die je hier boven ziet momenteel erg populair. Mocht je toch niet geheel enthousiast zijn, dan zijn er natuurlijk nog veel meer leuke persoonlijke cadeaus te krijgen. Bij yoursurprise heb je een enorm assortiment met giften die je volledig kunt personaliseren. Dus als je binnenkort een housewarming party hebt, kijk dan vooral even hier.