3 belevenis cadeaus voor een housewarming


3 belevenis cadeaus voor een housewarming

Na dagen, weken of misschien zelfs wel maanden van klussen, is het nieuwe ‘stekkie’ dan eindelijk klaar. Bloed zweet en tranen heeft het gekost, maar de moeite loont. Want binnenkort trek jij misschien wel samen met jouw partner jullie nieuwe woning in. En dat betekent natuurlijk automatisch dat er een housewarming dient te komen. Ben jij op zoek naar een uniek housewarming cadeau? Geef jij liever een belevenis dan een fysiek cadeau? Lees dan vooral even door. In deze post laten we jou namelijk 3 te gekke belevenissen zien die geschikt zijn om te geven tijdens een housewarming. 


wellness arrangementOntspannen belevenis cadeau

Na al dat klussen en harde werk aan het nieuwe huis, is het tijd voor wat welverdiende ontspanning. Kom even lekker helemaal tot rust tijdens een ontspannen belevenis in de vorm van een wellness arrangement. Jullie gaan er even lekker op uit tijdens een heerlijke overnachting voor twee personen op een luxe kamer, waarbij je tijdens jullie verblijf gebruik mag maken van alle wellness faciliteiten. Ook krijgen jullie een gelaatsbehandeling en heb je de keuze tussen een hand of voet massage. Bovendien staat er ‘s ochtends een uitgebreid ontbijtbuffet voor jullie klaar. Kortom: Heerlijk genieten na een drukke periode. Bestel deze belevenis voor een housewarming hier. 

€ 169,95

 

 

 

blokartenSpectaculair belevenis cadeau

Misschien zit het aanstaande samenwonende duo helemaal niet te wachten op ontspanning, en hebben ze liever een belevenis van een andere orde. Een spectaculaire belevenis zorgt voor een adrenaline stoot. Ga samen blokarten op het strand. Met de wind vol in de zeilen bereik jij duizelingwekkende topsnelheden. Deze belevenis duurt maar liefst 2 uur, en tijdens deze uren leer jij de basisvaardigheden van het blokarten. Een ideaal cadeau voor in de lente, zomer of herfst. Bestel deze belevenis hier.

€ 34,95

 

 

 

 

workshop wijn makenCulinair belevenis cadeau

Samenwonen betekent voortaan ook samen koken, of om de beurt natuurlijk! Hoe dan ook, je wil jouw partner natuurlijk het liefst iets culinairs voorschotelen. Leer de fijne kneepjes van het vak met een culinaire workshop. Kies een culinaire workshop die het beste bij de nieuwe bewoners past, bijvoorbeeld een workshop koffie maken, een workshop amuse, of een workshop wijn maken. Voortaan geen simpele AVG (aardappel, vlees, groente) maaltijden meer, maar culinaire hoogstandjes begeleid met een bijpassende wijn en een uitmuntend gezet bakje koffie!

V.a. € 38,95

 

 

 

 

Bekijk alle belevenissen voor een housewarming hier >>